Öne Çıkanlar bursa Belediye sağlık NECMİ İNCE Yankı

DEM'Lİ ŞARKILARLA GÖKHAN TEPE GÜNAY SAHNESİNDE

Sahne enerjisiyle ve performansıyla izleyicilere özel bir gece yaşatan Gökhan Tepe, gece boyunca dinleyicileri hem hüzünlendirdi hem de eğlendirdi.

Repertuvarında bu güne kadar hit olmuş şarkılarının yanı sıra Dem'li şarkılar adını verdiği 70'li ve 80'li yıllara damgasını vuran pop, arabesk ve sanat müziği eserlerine de kendi yorumuyla yeniden hayat veren başarılı sanatçı, gece boyunca alkışlarla ağırlandı.

Gökhan Tepe’yi Günay sahnesinde eşi Aylin, annesi Sema Tepe ve yakın dostları da yalnız bırakmadı.

MÜSLÜM BABAYI ANDILAR!

Sahnede Ziynet Sali ile Müslüm Gürses’in unutulmazlarından “Tanrı İstemezse” isimli şarkıda ise düet yapan ikili, büyük alkış aldı. Gökhan Tepe duygularını: “Yıllar geçse de aynı sevgi ve saygıyla hatırlayacağımız Müslüm Babayı da bu vesile ile anmış olduk” şeklinde anlattı.

Gökhan Tepe konserlerine, 3 Kasım’da Kartal Beyrut Performance, 9 Kasım Nossa Cossa, 16 kasım Etiler Sahne, 24 Kasım Kıbrıs Colony, 30 Kasım Kocaeli Hayal Kahvesi’nde devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.