Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

GÖKHAN AKAR ''EX'' İLE YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ!

Felsefe, Aşktan Ötesi, Selametle, Aşk Adam Seçer gibi bir çok hit olmuş şarkısıyla uzun süre müzik listelerinin zirvesinden düşmeyen, Türk pop müziğinin 

genç ve yetenekli isimlerinden Gökhan Akar yepyeni şarkısı ''EX'' i müzikseverlerle buluşturdu.

Sözü ve müziği Gökhan Akar'a ait olan şarkının düzenlemesini başarılı aranjör Esad Fidan üstlenirken mix ve mastering ise Burak Sarıkaya imzası taşıyor.

Gökhan Akar şarkının sözlerini yazarken; aşkın artık ölmeye yüz tutttuğunu ve yaşanan büyük aşkların arkasından gelen derin matemin insana verdiği ağır duyguyu ön plana çıkardı. Şarkıya tıp teriminde öldü anlamına gelen ''EX'' adını veren başarılı sanatçının yeni projesi kısa zamanda çok sevildi.

AYAĞINDAN BAĞLANARAK SAATLERCE SÜRÜKLENDİ!

Gökhan Akar yeni şarkısı ''EX''in klip yönetmenliğini de kendisi üstlendi ve klibiyle de hayranlarından tam not aldı.

Kilyos Kısırkaya plajında çekilen klip yaklaşık 48 saat sürerken kalabalık bir ekipte sanatçıya eşlik etti.

Klip çekimlerinde ayaklarından halat iplerle bağlanarak kamyonetin arkasında saatlerce sürüklenen Gökhan Akar, zorlu şartlarda çekilen sahnelerde dublör kullanmayarak büyük bir cesaret gösterdi ve set boyunca enerjisini hiç düşürmedi.

Klibinde günümüz dizilerindeki gangster hikayelerine benzer bir hikayeyi izleyicisine yansıtan başarılı sanatçı, tarzı ve sempatik tavırlarıyla da dikkatleri üzerine çekti. Kısa sürede çok sevilerek beğeni ve yorum yağmuruna tutulan video klip 3 milyona yakın izlenmeyle ''Youtube Hit Videolar'' listesinde de yerini aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21