Öne Çıkanlar bursa Yankı Belediye sağlık NECMİ İNCE

Hint Sinemasının Büyülü Renkleri FilmBox Arthouse Ekranlarında

Hint sinemasının büyülü ortamı, Şubat ayında FilmBox Arthouse ekranlarında evlerimizi saracak.

Uzaktaki Gök Gürültüsü (Distant Thunder) – 19 Şubat Cuma – Saat 21:20

19 Şubat gecesi FilmBox Arthouse ekranlarında, savaş esintilerinin hissedildiği 1940’larda Hindistan köylerine gideceğiz.  1943 yılında geçen öyküde, Gangacharan bir köyün yeni Brahma rahibidir ve dini törenler düzenlemenin yanı sıra, öğretmenlik ve salgınları önlemek gibi görevleri de vardır. Ancak, köyün üzerinden sıkça geçen uçakların sesi, yaklaşan savaşın habercisidir ve büyük bir kıtlık kapıdadır.

Büyük Şehir (The Big City) – 24 Şubat Çarşamba – Saat 14:10

FilmBox Arthouse ekranlarında 1940’ların köy hayatı ile başlayan Hindistan gezimiz, bizleri 24 Şubat Çarşamba öğleden sonrası 1960’ların Kalküta’sına götürüyor. Kahramanımız Bhambal, eşi Arati'ye, anne-babasına ve iki çocuğuna bakmaktadır. Ancak paraya sıkışmışlardır ve bu yüzden Arati’nin de çalışması gerekmektedir.

Filmbox Arthouse yayınlarına, seçkin TV platformları KabloTV Kanal 344 ve Vodafone TV Kanal 56 üzerinden ulaşılabiliyor. Filmbox Arthouse içeriklerine ayrıca, FilmBox websitesi ve FilmBox + uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.