Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

INFLOW Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye’de doğan ve kısa sürede dijital dünyanın küresel çapta önde gelen markası haline gelen INFLOW, dünyada olduğu gibi ülkemizde de her geçen gün gelişmekte olan Influencer Pazarlaması konusunda değer yaratmak amacıyla önemli bir organizasyona imza attı.

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ve Türkiye’deki influencer, marka ve ajansların birlikte düzenledikleri başarılı kampanyaları ödüllendiren INFLOW Ödülleri, influencer’lar, marka sahipleri, iş insanları ve ajans temsilcilerinin yanı sıra aralarında ünlü simaların da bulunduğu seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşti. 30 Ekim Salı gecesi, CNN Türk’ün katkılarıyla, Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus’ta düzenlenen törenle, Influencer Pazarlaması alanında Türkiye’nin en başarılı projeleri ödüllerine kavuştu.

INFLOW Ödülleri’ne yoğun ilgi

Ödül töreni yoğun ilgi görürken,18 ödül kategorisiden 12’sine marka ve ajanslardan toplam 329 kampanya başvurusu yapıldı. Ödüllerin belirlenmesi için  web sitesinde gerçekleştirilen halk oylamasına ise toplam 4 kategoride 47.000'e yakın kişi oy verdi.

INFLOW Ödülleri’nin sektördeki başarılı çalışmalara dikkat çekmeyi ve yenilikçiliği teşvik etmeyi amaçladığını ifade eden INFLOW Kurucu Ortağı Afşın Avcı, ödüllere gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yoğun ilgi nedeniyle başvuru süresini uzattıklarını hatırlatan Avcı, bu ilginin Influencer Pazarlaması’nın Türkiye’de her geçen gün gelişmekte olduğunu vurguladığını söyledi. Avcı, sözlerine şöyle devam etti: “Influencer’larla birlikte proje geliştiren marka ve ajanslar birbirinden değerli çalışmalara imza attılar. Bu kapsamda her yıl sayısız proje gerçekleştiriliyor. INFLOW, dijital dünyada influencer’ların nabzını tutan bir marka olduğu için biz de sektöre değer katmak ve influencer pazarlama etkinliklerinde sürdürülebilir büyümeyi desteklemek için INFLOW Ödülleri’ni gerçekleştirdik. Gerek ödüllere yönelik başvurular gerekse ödül törenine katılım gösteriyor ki INFLOW Ödülleri’ni düzenleyerek çok doğru bir iş yaptık. Ödüller bu yıl olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da influencer’ları olduğu kadar marka ve ajansları da yenilikçilik anlamında teşvik edecek ve zaten oldukça hareketli olan bu sektörün daha da hızlı gelişmesine yardımcı olacak.”

Influencer Pazarlaması’nda Türkiye’nin en iyileri

18 kategoride verilen ödüller, titiz bir ön eleme ve değerlendirmeyle sahiplerini buldu. Tören öncesinde dijital ve pazarlama dünyasından deneyimli isimlerin yer aldığı jüri heyeti yarışan projeleri inceleyerek ödül kazananları tespit etti. Diğer yandan, Instagram,Youtube, Twitter ve Facebook mecralarını kullanan en iyi influencer’ların belirlenme süreci ise  adresindeki ayrı bir halk oylamasıyla gerçekleşti.

INFLOW Ödülleri’nde 18 kategorinin kazananları ise şöyle sıralandı:

  • En İyi Kreatif İçeriğe Sahip InfluencerYılmaz Sisters
  • En İyi Yükseliş Gösteren InfluencerRachel Araz
  • En İyi Instagram Influencer’ıYasemin Sakallıoğlu
  • En İyi Facebook Influencer’ıCezmi Kalorifer
  • En İyi Twitter Influencer’ıOdun Herif
  • En İyi Youtube Influencer’ıEnes Batur
  • En İyi Influencer AjansıHypers
  • Influencer Pazarlamasını En İyi Kullanan MarkaTrendyol
  • En İyi Teknoloji Influencer KampanyasıNesnelerin Gıybeti/ KoçSistem / Wow Creative
  • En İyi Influencer & Marka İşbirliğiDuygu Özaslan / Bobbi Brown / Muse İstanbul
  • En İyi Moda Influencer KampanyasıCelebrity Konsept /Trendyol / Şeyma Subaşı
  • En İyi Seyahat Influencer KampanyasıVodafone Red ile Dünya Avucunuzda / Mindshare / Bianca Somer
  • En İyi Ebeveyn & Çocuk Influencer KampanyasıAnneler Bilir / Sanofi / Enterogermina- TurkeyVideoNetwork / Akasya Asıltürkmen
  • En İyi Oyun Influencer KampanyasıAlgida Boom Boom Noobstar / Mindshare
  • En İyi Gastronomi Influencer KampanyasıAşurenin Bereketi Paylaştıkça Artar / Peyman / Mobiwan Mobi / Refika Birgül
  • En İyi Güzellik & Bakım Influencer KampanyasıBraun #gitsinmikalsinmi /Starcom, Unite.Ad / Anıl Altan
  • En İyi Sağlıklı Yaşam Influencer Kampanyası#TenisBiziz / Türk Ekonomi Bankası / TTboom / Bülent Serttaş
  • En İyi Influencer & Sosyal Sorumluluk Kampanyası Siber Zorba Olma #farkınavar / Samsung / Medyaevi / Ezgi Mola
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.