Öne Çıkanlar Engelsiz KORONAVİRÜS Yürüyüş kriz Yazdı
banner13

Justin Bieber sevilen albümü Journals için TikTok Live’da konser verdi

TikTok’ta 20 milyona yakın takipçisi olan Bieber, platformu aktif kullanan ünlüler arasında. Kamera arkası görüntülerini, hayatındaki ilginç detayları ve arkadaşlarıyla yaptığı eğlenceli videoları TikTok’ta paylaşan Bieber; ilk videosunu, hit şarkısı Yummy’nin bir bölümüyle paylaştı. Toplamda 117 milyondan fazla görüntülenme alan video, 10 milyon beğeni topladı. Yakın zamanda eşi Hailey Baldwin-Bieber için “Anyone” adlı şarkısıyla düzenlediği videosu da TikTok’un trendleri arasında yer alıyor. 

ABD saatiyle geçtiğimiz Pazar akşamı verilen #JournalsLive konserinin tekrarı, Türkiye saatiyle bu akşam 22.00’de Bieber’ın resmi TikTok hesabından yayınlanacak.

TikTok Hakkında

TikTok önde gelen kısa video uygulamasıdır. İnsanların hayatlarına ilham vermeyi ve zenginleştirmeyi misyon edinen TikTok, dünya üzerindeki herkesin videolar aracılığıyla tutkularını paylaşabilmesi ve yaratıcılığını ortaya çıkarabilmesine uygun pozitif bir uygulama deneyimi sunar. TikTok’un Los Angeles, New York, Londra, Paris, Berlin, Dubai, Mumbai, Singapur, Jakarta, Seoul ve Tokyo'da global ofisleri mevcuttur. www.tiktok.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.