banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

KLİPTE AKSİYON VE KOMEDİ DOLU SAHNELER !

Müzikal kariyeri açıdan farklı tarz ve ögeleri geçmişe dönük bir görsel konseptle buluşturan başarılı sanatçı, funk öğelerin bulunduğu eğlenceli soundu ve ilgi çekici sözleri ile hayranlarına büyük bir sürpriz yaşatacak. 

70’lerin sonu 80’lerin başında geçen iki polis arkadaşın hikayesine odaklanan klipte, Amerikan filmlerini aratmayacak aksiyon dolu sahneler işleniyor.  

Aydın Kurtoğlu ve Murat Joker’in kötü adamlara karşı başlattığı macera dolu mücadele, kızları kötü adamlardan kurtarırken eğlenceli ve komik sahnelerle sona eriyor. 

Enerjik, özgün ve dinamik haliyle ilk dinleyişte dinleyiciyi yakalayan Aydın Kurtoğlu'nun yeni şarkısının sözleri, aynı zamanda klibin yönetmenliğini de üstlenen Murat Joker'e, müziği Aydın Kurtoğlu ve Orçun Kurtoğlu'na ait. Düzenlemesinde Serkan Balkan ve masteringde Emre Kıral ile çalışan Aydın Kurtoğlu'na şarkının rap kısımlarında Murat Joker eşlik ediyor. 

Aydın Kurtoğlu'nun yepyeni şarkısı ''Olay Ne'' 1 Şubat tarihinde DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21