Öne Çıkanlar ORHANGAZİ Engelsiz incemedya Teknoloji NİLÜFER BELEDİYESİ
banner13

MABEL MATİZ’DEN UNUTULMAYACAK KONSER

Sahnesine muhteşem görsel bir şov ile başlayan Mabel Matiz ‘Ya Bu İşler Ne’ şarkısıyla sevenlerini selamladı. Matiz sahneden sevenlerine seslenerek ‘Öncelikle şunu söylemek istiyorum, buradan sizlere bakınca çok güzel görünüyorsunuz. Tek kelimeyle muhteşemsiniz Bursa…. Bu gece bütün şarkıları birlikte söyleyelim çünkü şarkıları beraber söylediğimizde büyüyorlar, bir dua bir ilaç gibi oluyorlar aramızda’’ diyerek etkinlik alanını dolduran hayranlarına şarkılarında kendisine eşlik etmesini istedi.

MABEL MATİZ ‘ANCA BERABER, KANCA BERABER’

Konser sonlarına doğru yağan yağmur etkisini artırınca, Mabel Matiz ‘’Sanırım yağmur etkisini artırdı. Tamam mı yoksa devam mı’ diyerek sevenlerine seslendi. Müzikseveler Matiz’in bu teklifi karşısında karşılıksız kalmayarak hep bir ağızdan ‘ Sen varsan her zaman devam ‘diyerek yağan yoğun yağmura aldırış etmediler. Matiz ‘ Madem öyle o zaman anca beraber kanca beraber ‘’ sözlerinin ardından seyirciler arasına inerek ‘Sarmaşık’ şarkısını dinleyicilerle birlikte söyledi.

Konser bitiminde sahneden sevenlerine duygularını dile getiren ünlü sanatçı ‘Bu gece gerçekten beni çok duygulandırdınız ve bana hayatımda unutamayacağım bir gece yaşattınız. Hepinize çok teşekkür ederim. Benim için bu gece çok özel bir anı olarak kalacak, ‘’ dedi. Matiz, konser finalini ‘Muhbir’ şarkısını seslendirerek yaptı. Hayranlarının ‘ Bi daha, bi daha’ tezahüratları karşısında başarılı sanatçı sahneden inmeyerek ‘Sizleri mi kıracağım’ diyerek sevenleri için tekrar ‘ Muhbir’ şarkısını seslendirdikten sonra alkışlar eşliğinde sahneden indi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.