Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

MEVSİMLER DEĞİŞİR SILA SEVGİLİSİ DEĞİŞMEZ

Haftalar öncesinden biletleri tükenen etkinlikte alanı dolduran binlerce hayranını duygu dolu bir teşekkür ile selamlayan başarılı popçu, ''Koskoca bir yaz sezonunu burada noktalıyoruz. İlk konserden bugün ki son konserimize kadar teveccüh gösterip bizlere zaman ayıran herkese minnettarız. Bu gece yazın son, güzün ilk konseri. Bu yıl Bodrum'a her gelişimde unutulmayacak anılar biriktirdim. Bir müzisyenin mutluluk duyacağı her şeyi yaşattınız bana. O yüzden müsadenizle bugün siz değil biz sizi alkışlayalım. Ayaklarınıza sağlık, tekrar hoş geldiniz.'' diyerek tüm orkestraya seyircileri alkışlattı. Bir hayranının tribünden ''Mevsimler değişi Sıla sevgisi değişmez'' şeklindeki haykırışını işiten Sıla, ''Şahanesiniz. Bu sözleri işitebilmek bir sanatçı için en büyük gurur olsa gerek. Size söz veriyorum hayatım boyunca sevgi ve ilginize layık olmaya çalışacağım.'' dedikten sonra seyircilerin önünde eğildi.

Her zaman olduğu gibi konserini bekâr, platonik, kavuştular, daraldılar, ayrıldılar ve parti şarkıları olmak üzere altıya ayıran başarılı popçu, ''Partili şarkılara geldiğimizde kimsenin yerinde oturmasını istemiyorum. Madem mevsimler değişir sevginiz değişmez, zaman bu gece hep birlikte burayı sallayalım.'' sözleri ile seyircilerin coşkusunu ikiye katladı.

Kıyafetleri ve güzelliği ile de geceye damgasını vurmayı başaran Sıla, konserinin sonunda ''Allah bize bu yaz muhteşem kavuşmalar nasip etti. Her gittiğimiz yerde bizi bağrınıza bastınız, ailenizin bir ferdi saydınız. Hepinizin gözlerindeki o ışıltıyla büyüdü aramızdaki bu büyük aşk. Hepinizi çok seviyorum. Daha nice coşkulu kavuşmalarımız olsun. Allah'a ısmarladık...'' diyerek peş peşe söylediği ''Afitap'' ''Kafa Nereye Ben Oraya'' ve ''Bundan Sonra'' yı söyleyerek programını tamamladı.

Öte yandan Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, konseri yakın arkadaşı Meltem Gökhan ile birlikte izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21