Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

NERGİS DÜNYA YENİ FİLMİ İÇİN EL SIKIŞTI

Sektöründe adeta bir “marka” haline gelen başarılı fotoğraf sanatçısı Nergis Dünya, daha önce Kaçış 1950, Temel ile Dursun İstanbul’da ve Parayı Bulduk filmlerini hayata geçiren ödüllü yapımcı ve yönetmen İhsan Taş ile yeni filmi için el sıkışarak başarılarını setlerde de sürdürmeyi hedefliyor.

İlk profesyonel deneyimini Levent Kırca sahnesinde yaşadığını belirten başarılı fotoğraf sanatçısı “Yaklaşık 10 yıldır profesyonel olarak bir çok ünlü isimlerin fotoğraflarını çektim. Bir Film galasında beni keşfeden Sayın İhsan Taş ile; Bir dede ile lösemi hastası torununun hikayesini anlatan “Dedemin Gözyaşları” isimli sinema filmiyle sinema sektörüne de giriş yaptım. Bu sektörde marka olmak ve kalıcı işlere imza atmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Böylesine güzel bir sosyal sorumluluk projesinde yer almaktan onur ve mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.