banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Nova Norda akustik performansıyla   17 Mayıs’ta PSM Online’da

Ücretsiz konserlerle tam kapanma dönemini renklendirerek sanatseverlere evlerinin konforunda özgün içerikleri ücretsiz olarak erişime açan Zorlu PSM’nin #PSMyleKal konserleri PSM Online platformunda devam ediyor. 

2018’de “Çıktım Bi Yola” isimli şarkısıyla başladığı müzikal yolculuğuna electro-pop sularında ve akılda kalıcı teklileriyle devam eden ve son olarak Mart 2021’de Korhan Futacı ile birlikte çıkarttığı  “Cehennem” teklisini yayınlayan Nova Norda, kendine özgü elektro pop tınılarıyla kısa sürede Türkçe alternatif müziğin sevilen isimleri arasında yerini aldı. Rengarenk kişiliğini de aktardığı parçalarıyla lokal sahnemizin genç isimlerinde Nova Norda, özel repertuvarı ve akustik performansıyla 17 Mayıs’ta #PSMyleKal konserleri kapsamında ücretsiz olarak PSM Online’da dinleyicilerin evine konuk olmaya hazırlanıyor.

17 Mayıs akşamı, saat 21:00’da online.zorlupsm.com’a özel yayınlanacak konseri ücretsiz olarak seyredebilirsiniz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21