Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol Tarihi gün yüzüne çıkarmaya devam edeceğiz

RETRO-POP'UN ÖNCÜSÜ GÖKÇE KILINÇER'DEN YENİ ALBÜM

12 şarkılık bir albüm çalışmasına imza atan Gökçe Kılınçer'in yeni albümü, 5 Mart tarihinde 33'lük plak ile birlikte ön siparişe açılacak ve albüm habercisi Zor Yollar Benim şarkısı ile daha önce 45'lik olarak yayınlanan Sev Derim ve Neyleyim şarkılarının yeni miksleri önden yayınlayacak. 

 

30 Nisan tarihinde ise albümün tamamını dinleyici ile buluşturacak olan başarılı sanatçı, kendine has vokali ve tarzı ile organik kayıtları nostaljik bir havada müzikseverler ile buluşturmaya hazırlanıyor. 

 

Söz ve müzikleri sanatçının kendisine ait olan albümün hem prodüktörlüğünü hem de şarkıların aranjelerini Bobina üstleniyor. Kayıt ve miksleri Hicaz Stüdyosu'nda yapılan albümün mastering çalışması Pete Maher imzası taşıyor.

 

Gökçe Kılınçer'in albüm ile aynı ismi taşıyan Zor Yollar Benim şarkısı 5 Mart'ta, 12 şarkılık albüm ise 30 Nisan tarihinde Hicazplaks etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında! 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.