banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

''Sakin'' Şarkısı Klibi Çok Konuşulacak

Yara bere şarkısıyla müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Koray Demirayak ikinci teklisi sakin’i önce dijital platformlarda ardından güzel bir klip ile birlikte Kınay Production etiketiyle dinleyicilere sundu. Klip çekimleri iki ayrı mekanda gerçekleştirildi ve yaklaşık 2 gün sürdü. Klip çekimleri için ‘eğlenceli ve gerçekçi oldu’ değerlendirmesi yapan sanatçı renkler konusundaki hassasiyetini kliple birlikte tekrar gözler önüne serdi.

Sakin şarkısı için ‘hayatımda izler taşıyor’ betimlemesini yapan sanatçı bu şarkı ile kitlesini genişletecek gibi görünüyor. Yayınlanan şarkılarının söz ve müzikleri tamamen kendine ait ve esinlendiği temel noktanın ‘yaşadıklarım’ olarak nitelendiren sanatçı, belirli bir dinleyici kitlesi oluşturma hedefinde olduğunu belirtti.

Yapmış olduğu müzik tarzını belirli bir nokta ya da bir türe bağlı olmadan ve beslendiği onlarca müzikal öğeden aldığını belirten sanatçı içerisinde blues , rockn roll , r&b, sanat müziği , halk müziği hatta caz müziğe kadar uzanan sonsuz harman ve birikimiyle gerçekleştirdiğini ve giderek büyüteceğini aktardı. 

Biriktirdiği şarkıları sırasıyla sunmaya başlayan 

Koray Demirayak, çok değerli ve özel isimlerle çalıştığını özellikle aynı zamanda sahnelerde kendisine eşlik eden ve bas gitaristliğini üstlenen Ufuktan Doğan isminin kendisi ve müziğinin düzenleme kısımlarında önemli katkıları olduğunu ifade etti.

Yeni bir müzik tarzını farklı sözler ve yorumuyla  dinleyicilere sunmaya başlayan Koray Demirayak adından bolca bahsettirecek gibi görünüyor.

Yeni çalışmaları için Kınay Production ile yoluna devam eden Koray Demirayak çalışmalarına devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21