banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

''Sen Bir Aysın'' Şarkısına Yeni Bir Soluk Getirdi!

O ses Türkiye yarışmacılarından Mervan Tuzcuoğlu ‘’yarışmada söylediği ‘’Kadınım’’ şarkısıyla dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Sesinin farklı tınısıyla kendine özgü söyleyiş tavrıyla bir şarkıyla sosyal medyada 1 milyon izlenmeyi başardı. Youtube kanalında Kitlesi, gün geçtikçe artmaya devam eden sanatçının kendi söz ve besteleri de milyon dinlenmeleri şimdiden gördü.

  Daha önce birçok sanatçının yorumladığı Sen Bir aysın şarkısını farklı müzik alt yapısıyla seslendiren Tuzcuoğlu dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor!

Kınay Production etiketiyle hazırlanan ‘’ Sen Bir Aysın’’ şarkısına Mervan Tuzcuoğlu’nun yorumu dinleyiciler tarafından tam not alıyor.  

 Kısa zaman aralıklarıyla hem kendi bestelerinden hem de anonim parçalara can vererek piyasaya sunan sanatçı, kitlesini hızla artırıyor.

  Kendine ait birçok bestesi ve müziği olan Tuzcuoğlu Kınay Production ortaklığıyla eserlerini kliplendirerek yayınlamaya devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21