Öne Çıkanlar Tofaş Btü Gençler Yankı BUSİAD

SEYİRCİ SÖYLEDİ LEVENT YÜKSEL DİNLEDİ

Geçmişten bugüne en sevilen şarkılarından oluşan repertuarı ile dinleyicileri kendine hayran bırakan Levent Yüksel, yeni albümünden seçtiği arabesk eserleri de seslendirerek hayranlarını mest etti.

“Bu gece son” adlı eserini söylerken duygu dolu anlar yaşadığı dikkatlerden kaçmayan başarılı sanatçıya binlerce kişilik koro hep bir ağızdan eşlik ederek muhteşem bir düete imza attı. Bir ara mikrofonu tamamen seyircilere bırakan Yüksel, şarkının sonunda ''o kadar güzel söylediniz ki; kendimi sanki sizlerin konserindeymişim gibi hissettim. Bu duyguyu bana yaşattığınız için teşekkür ederim.'' ifadeleri ile dinleyicilere teşekkür etti.

Duygusal parçalarıyla hüzünlü bir hava estirdiği Antik Tiyatro’da hareketli parçalarla seyircileri coşturmayı da başaran ünlü sanatçı, performansı ile takdir topladı.

“Onursuz Olmasın Aşk” adlı ölümsüz şarkısı ile noktaladığı konserini seyircilerin yoğun isteği üzerine tekrar sahneye dönerek devam ettiren Yüksel, finalde “Öyle güzelsiniz ki sizlerden kopamıyorum. On kere çağırsanız on kere geri dönerim inanın. Birbirimizi ne kadar çok özlemişiz meğer... En kısa sürede yeniden buluşacağız, kuşkunuz olmasın” sözleriyle selamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.