Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

SİBEL CAN SÖYLEDİ İMPARATOR AĞLADI

Sibel Can programına ‘Senden Başka Kimsem Yok’ şarkısıyla başlayarak hayranlarını selamladı. Ünlü sanatçı daha sonra bir İbrahim Tatlıses’in klasiği olan ‘ Yalan’ı seslendirerek, sahneden inip kendisini dinlemeye gelenler arasında bulunan yakın dostu İbrahim Tatlıses’in yanına gitti. Can İbrahim Tatlıses’in yanına oturarak ‘’ Benim canım burada ne büyük bir şeref, ne büyük bir onur... Allah seni başımızdan eksik etmesin… Sen benim canımsın… Yine her zaman olduğu gibi senin karşında heyecanımı belli etmeyerek şarkılarımı okumaya çalışacağım. Hepimizin hayran olduğu bir sanatçısın çok şanslıyız senin gibi bir sesi yıllarca dinlediğimiz için, bu gece bütün alkışlar imparator için ‘’ diyerek Tatlıses’e olan sevgisini dile getirdi. Öte yandan Sibel Can İbrahim Tatlıses’in yeni çıkaracağı albümünün müjdesini de şu sözleriyle verdi ‘’ Her şey yeni başlıyor... Müthiş hazırlıklar var, her şeyin bilincindeyim ve çok yakından takip ediyorum. Müjdesini buradan verelim. İnşallah çok kısa bir süre sonra Tatlıses’in yeni albümünde yine hep birlikte olacağız. ‘’dedi. Sibel Can Nur Yerlitaş imzalı iddialı kostümleriyle de göz kamaştırdı. 



SİBEL CAN ‘AĞLAMAK YOK İMPARATOR, HİÇ YAKIŞIYOR MU SANA’’


Konser boyunca Sibel Can’a şarkılarında eşlik eden İbrahim Tatlıses gözyaşlarını tutamadı. Sürekli elindeki mendil ile gözyaşlarını silen Tatlıses, Sibel Can’ın dikkatinden kaçmadı. Sibel Can sahneden yakın dostuna seslenerek ‘’ Ağlamak yok imparator, hiç yakışıyor mu sana İbrahim bey’’ diyerek Tatlıses’i teselli etmeyi ihmal etmedi.

SİBEL CAN, ''AŞIKSIN İBRAHİM BEY, VAR SENDE BİRŞEYLER''

Sibel Can konser sonlarına doğru İbrahim Tatlıses’e sürpriz yaparak ‘Tatlıses şarkıları çalsın ‘’ diyerek Tatlıses’in en sevilen parçalarından ‘Mavi Mavi’ şarkısını seslendirdi. Sibel Can şarkı aralarında Tatlıses’e ‘Aşıksın İbrahim bey, var sende bir şeyler’ diyerek yakın dostuna takılmadan edemedi. 


SİBEL CAN 13 EKİM'DE ANTALYA'DA SEVENLERİYLE BULUŞACAK.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21