Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ incemedya Teknoloji
banner13

Ünlü sesler Deezer’da ilan-ı aşk ettiler

Aydilge ile eşi Utku Barış Andaç’ın 20 parçalık “Playlist of my Love” adlı listesinin ilk şarkısı “Sonsuz Sevgilim” olurken, ilişkilerinde iz bırakan şarkıları çalmadan önce kendi yorumlarını seslendirdiler. Çiftin favori şarkıları arasında Lana Del Rey’den “Born to Die” ile “Blue Jeans”, The Beatles’dan “All you need is love”, ve yeniden yorumladıkları  “Bir Kadın Çizeceksin” yer alıyor. 

Şarkılarıyla sayısız aşka ilham veren Gökhan Türkmen de eşiyle ilişkisinin yapı taşı olan şarkıları “Aşkın sesi by Gökhan Türkmen & Sinem Türkmen” adlı liste ile paylaştı. Çiftin 20 parçalık liste başı şarkısı Jacob Banks’dan Chainsmoking olurken, dikkat çeken diğer parçalar arasında Melek, Anlat Ona, Magic, Train ve dünya müziğinin dikkat çeken şarkıları bulunuyor.

Son dönemin dikkat çeken ismi olan Bilal Sonses ise ona aşkı anlatan şarkıları “Aşkın Sesi” listesiyle müzikseverler ile paylaştı. Sonses’in kendi şarkısı olan “Öpesim Var” 30 parçalık listenin başında yer alırken, Mustafa Ceceli’den “Sevgilim”, İrem Derici’den “Kalbimin tek sahibine”, Fikret Kızılok’tan “Gönül” dikkat çeken diğer parçalar arasında yerini aldı. 

Tüm listelere Deezer kullanıcıları tarafından iOS; Android ya da masaüstü uygulamasından erişilebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.