Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Ünlü yönetmen İzmir'de saç ektirdi
Milyonlarca kişiyi ekrana kilitleyen Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum, Kiralık Aşk gibi dizilerin yönetmeni Barış Yöş, uzun süredir kendisini rahatsız eden saçlarına İzmir’de ekim yaptırdı.

Bir süredir alnındaki açıklıktan şikayetçi olan ünlü yönetmen Barış Yöş, bu sorunundan saç ekimi sayesinde kurtuldu. Saçlarının dökülen bölgelerine ekim yaptıran Yöş, sonuçtan çok memnun kaldı.

Daha önce birçok önemli isme saç ekimi gerçekleştiren İzmir’deki Öze ENTO Cerrahi Tıp Merkezi, bu kez ünlü bir yönetmeni ağırladı. Birçok ünlü isme saç ekerek yeni imaj kazandıran Plastik ve Estetik Cerrah Op. Dr. Murat Tuna, operasyonun çok başarılı geçtiğini belirtti.



"Oyuncu arkadaşlarım da ektirmişti"

İşlem sonrası mutluluğunu dile getiren Yöş, "Saçlarımın belirli bölgelerinde azalma vardı. Ne tam keldim ne de tam saçlarım vardı. Bu durumun hoş olmayan bir görüntü oluşturduğundan dolayı saç ektirmeye karar verdim. ENTO’yu tercih ettim çünkü buraya birkaç oyuncu arkadaşım da gelip saçlarını ektirdi ve çok memnun kaldı. Birde burada her imkan var. Ameliyathane ortamı son derece konforlu. Saç ekimi yapan birçok yer var ama sağlığımız da önemli. Burada operasyon öncesinde bir sürü kan testinden geçtim, bunlar insana güven teşkil ediyor” dedi.



Aşk-ı Memnu’dan Kiralık Aşk’a

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ni bitirdikten sonra mesleğini yapmak için İstanbul’a giden ve birçok başarılı işe imza atan Yöş, “Aşk-ı Memnu’da ikinci yönetmenlikle başlayan serüvenimde Adını Ferih Koydum dizisi ile yönetmenliğe geçiş yaptım. Elveda Derken, Bir Aşk Hikayesi, Zeytin Tepesi ve en son Kiralık Aşk’ı da çekip bitirdikten sonra şimdi yeni projeler için çalışma halindeyiz. Yeni sezonda Show TV’ye yeni bir proje ile geri geleceğiz” ifadelerini kullandı.



"Saç ekimi mutlaka ameliyathanede yapılmalı"

Operasyonu gerçekleştiren Plastik ve Estetik Cerrah Op. Dr. Murat Tuna da saç ekiminin mutlaka steril ortamlarda yapılmasına dikkat çekerek, “Saç ekimini ameliyathane ortamında, steril şartlarda uygun branş hekiminin gözetiminde uygulanması gerekiyor. Her ne kadar bir kesi olmasa da bu bir cerrahi işlemdir. Cerrahi işlem uygunluğunda gerçekleşmesi gerekir” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21