Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

​YILDIZ TİLBE ÇARŞAMBA GECELERİNE AMBARGO KOYDU

Yaklaşık iki bin kişilik bir kalabalığın saatler öncesinden doldurduğu mekanda dinleyicilerini ''Delikanlım'' ile selamlayan Tilbe, Dillere dolanan duygusal parçalarını peş peşe seslendirerek konser alanını dolduran hayranlarını büyüleyen başarılı sanatçı, geçtiğimiz sahnelerinde yaşadığı kıyafet sorununu da bu konserinde çözdü. Siyah tül bir elbise tercih ederek sahnedeki kıyafet krizini çözdüğü gözlemlenen Yıldız Tilbe, ''Bugün sahnede çok rahatım Kıyafetlerimle barış anlaması imzaladık.'' diyerek herkesi güldürmeyi de başardı.

İki saat kaldığı Jolly Joker Vadistanbul sahnesinde ara vermeden soluksuz bir performans sergileyen Yıldız Tilbe, konserinin son yarım saatini ise yüksek ritimli halk müziği eserlerine ayırdı. Edirne'den Ardahan'a seslendirdiği türkülerle müzikseverleri coşturan başarılı sanatçı Yürü Anca Gidersin şarkısını söyleyerek alkışlar eşliğinde konserini noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.