Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

ALİ KOÇ: “SPOR MEDYASI ÇÖKMÜŞ DURUMDA!”

2019 - 2020 Süper Lig sezonu, ara transfer dönemi bir hayli hareketli geçti. Başta dört büyükler olmak üzere Süper Lig ekipleri birçok oyuncuya imza attırırken, birçok oyuncuyla da yollarını ayırdı. Kadrosuna 15 oyuncu birden katan MKE Ankaragücü ara transfer döneminin en çok transfer gerçekleştiren takımı oldu. Trabzonspor 5, Sivasspor ve Galatasaray 4, Fenerbahçe ise 2 futbolcuyu renklerine kattı.

Fenerbahçe Medyada Liderliğe Yükseldi 2019’u en çok konuşulan takım olarak noktalayan Galatasaray’ı 2020’nin ilk ayında geride bırakan Fenerbahçe, 83 bin 993 haber ile birinci sırada yer aldı. Ocak ayında bütün mesaisini ara transfere harcayan Fenerbahçe, öncelikle stoper ve sol bek transferi için kolları sıvadı. Bu doğrultuda Simon Falette’yi transfer eden Fenerbahçe’ye TFF Limit Aşımı engeli geldi. Uzun süre Faletti’nin lisansını çıkaramayan sarı lacivertli yönetim, sol bek transferini ise gerçekleştiremedi. En çok konuşulan takımlar listesinde Fenerbahçe’yi sırasıyla ezeli rakipleri Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21