Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

BELEDİYESPOR YENİ SEZON ÖNCESİ KURBAN KESTİ

Efeler Ligi temsilcimiz İnegöl Belediyespor voleybol takımının hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray HDİ Sigorta maçı öncesi, kulüp tesislerinde dualar eşliğinde kurban kesimi yapıldı. Kurban kesim törenine Kulüp Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Vekili Rıdvan Kocaağa, yönetim kurulu üyeleri, Antrenör Aykut Lale, yardımcı antrenörler ve sporcular katıldı.

Kurban kesimi öncesi açıklama yapan Başkan Alper Taban, şunları söyledi: “Öncelikle yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Geçtiğimiz gün Gençlergücü futbol takım sporcularını taşıyan araçta bir yangın olayı oldu. Çok şükür istenmeyen herhangi bir yaralanma olayı olmadı. Buradan Gençlergücü camiasına ve sporcu kardeşlerimize tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu tür bela ve musibetlerden uzak olabilmek ve gerçekten güzel bir dönem güzel bir sezon geçirebilmek adına yönetici arkadaşlarımız Kurban kesersek doğru olur dediler. Hayırlısıyla kurbanımızı kesiyoruz. Hayırlara vesile olsun. Allah niyetlerimizi kabul etsin inşallah. Buradan tüm Efeler Ligi ekiplerine de yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İlçemizi ve şehrimizi temsil edecek olan ekibimize de başarılar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.