Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

Gaziantep Basketbol galibiyet serisini 8 maça çıkardı

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol oynadığı son 8 maçta da yenilgi yüzü görmeyerek galibiyet serisini 8’e çıkardı.

Ligde ve Avrupa’da başarılı performansıyla göz dolduran Gaziantep Basketbol ligde ve Avrupa’daki yenilmezlik serisini toplam 8’e çıkardı. Ligde oynadığı ilk 5 maçtan da mağlubiyetle ayrılan Gaziantep ekibi İzmir’de oynadığı Best Balıkesir maçını kazanarak galibiyet serisini başlatmış ve üst üste 5 karşılaşmadan da zaferle ayrılmıştı.Gaziantep Basketbol, Avrupa’da ise son 3 müsabakada aldığı galibiyetle uluslararası arenada da 3 maçlık seri yakaladı.

Avrupa’da oynadığı son 6 maçta ise sadece bir mağlubiyeti bulunan Gaziantep Basketbol’un ligde ve Avrupa müsabakalarında karşılaştığı takımlar ile sonuçları şöyle:



Gaziantep Basketbol - Halk Enerji TED Ankara Kolejliler: 93-69

Muratbey Uşak - Gaziantep Basketbol: 82-87

Gaziantep Basketbol - İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 62-61

Gaziantep Basketbol - Yeşilgiresun Belediyespor: 78-71

Pınar Karşıyaka - Gaziantep Basketbol: 79-92

Södertalje Kings - Gaziantep Basketbol: 51-93

Gaziantep Basketbol - BC Mureş: 100-79

Gaziantep Basketbol - Elan Chalon: 92-80.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.