Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Kritik maçta kazanan Karacabey Belediyespor

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Karacabey Belediyespor, bu hafta zorlansa da kazanmayı bildi. Deplasmanda Turgutlu Belediyespor ile karşılaşan efeler, maçtan 2-3’lük skorla galip ayrılarak, 7. haftayı da lider tamamladı.

Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanan müsabakayı; CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da takip etti.

Maçta tansiyon yükseldi

25-20, 23-25, 24-26, 25-22 ve 14-16’lık setlerle tamamlanan ve kıran kırana geçen maçta Karacabey Belediyespor kazanmasını bilirken, maç sırasında zaman zaman tansiyon yükseldi.

Özellikle maç 2-2 devam ederken, protokolden hakemi etki altına almaya çalışan tribün ile Karacabeyli voleybolcular arasında gerginlikler yaşanırken, Karacabey ekibi sakinliğini koruyarak maçı kazanmasını bildi.

Maçın ardından açıklama yapan Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Mustafa Cengiz, “Tansiyonu son derece yüksek olan maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Ligde 7’de 7 yaparak liderliğimize devam ediyoruz. Önümüzdeki maçları da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Karacabey’imizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Her branşta iddialı

Karacabey Belediyespor’un her branşta olduğu gibi voleybolda da iddialı olduğunu belirten Belediye Başkanı ve kulübün Onursal Başkanı Ali Özkan ise takımla gurur duyduklarını ifade ederek, voleybol takımını ilçeye yaşattığı mutluluktan dolayı tebrik etti.
Öte yandan Karacabey Belediyespor, pazar günü saat 15.00’de evinde Kütahya Belediyespor’u ağırlayacak.

 

Anahtar Kelimeler:
KARACABEYVoleybolKritik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21