Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Nilüfer çekişmeli maçın galibi oldu

Nilüfer Belediyespor, altyapısında oynayan genç kızların tecrübe kazanması için yer aldığı TVF Kadınlar 2. Lig 2. Grup’ta başarı ile mücadele ediyor. 
Nilüfer Belediyespor , 10. hafta maçını  Cedence Gölcük İhsaniyespor ile  Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda yaptı.

İlk sete etkili ataklarla başlayan Nilüferli voleybolcular  teknik molaya 12-10 önde girdi. Gölcük ekibi  set ortalarında  önce eşitliği sağladı ardından da file önü üstünlüğünü ele geçirerek bu seti 25-22 kazandı. Nilüfer Belediyespor  İkinci sete  üst üste bulduğu sayılar ile etkili başladı. Set boyu etkin oyununu sürdüren Nilüfer ekibi, bu seti 25-20 kazanarak setlerde 1-1’lik eşitliği sağladı.

Üçüncü setin başlarında Cedence Gölcük İhsaniyespor 11-5 üstünlüğü yakaladı.  Nilüferli genç kızlar savunmada direnç göstererek rakibini yakalamayı başardı. Heyecanın zirveye çıktığı set sonlarında mavi yeşil beyazlılar seti 25-23 kazandı. Dördüncü sete  6-0 lık seri ile başlayan Nilüfer Belediyespor oldu.  Gölcük ekibi oyunda dengeyi kurarak sete ortak oldu. Yine set sonlarında her iki takım da olağanüstü efor ortaya koydu.  Bulduğu atakları iyi değerlendiren Nilüferli voleybolcular bu seti 25-21 maçı da 3-1 kazandı.

Oynadığı 7 maçta 5 galibiyet ve 15 puan toplayan Nilüfer’in sultanları ligde averajla 3. sıradaki yerini korudu. Nilüfer Belediyespor  ilk yarının son maçında kendisiyle aynı puana sahip olan lig ikincisi  Tepebaşı Gençlikspor ile 20 Aralık 2020 Pazar günü Eskişehir’de karşılaşacak.

Anahtar Kelimeler:
NİLÜFERVoleybolGalip
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21