Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

ÖĞRENCİMİZDEN BURSA'YA ALTIN MADALYA

İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, yaptığı derece ile ülkemizi olimpiyat oyunlarında temsil etmeye hak kazanan öğrencimizi, Okul Müdürü Hüseyin Otsay’ı, Beden Eğitimi Öğretmenini ve antrenörünü makamında ağırladı.

Dülger, “Elde ettiği başarı ile hem ülkemizi hem de Bursa’mızı gururlandıran öğrencimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Öğrencilerimizin başarıları bizleri çok mutlu ediyor. Tüm çocuklarımızın sporun an az bir dalıyla ilgilenmesini istiyoruz. Çünkü spor çocuklarımızı bedenen geliştirirken,  ileriki yaşamında daha sağlam adımlar atmasına, kendine ve zihnine güvenen, hem kendine hem de çevresine maksimum seviyede fayda sağlayan birer birey olmalarına da katkı sağlıyor.  Bu olumlu katkı çocuklarımızın okul hayatlarına  ve derslerine  de olumlu yönde yansıyor.” şeklinde konuştu.

Dülger, ziyaret sonrası öğrencimize ve öğretmenlerine çeşitli hediyeler verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21