Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

Spor Toto Basketbol Süper Liginde Final Heyecanı Başlıyor
Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-Off Final serisi ilk maçında Fenerbahçe, Ülker Sports Arena’da Beşiktaş Sompo Japan ile oynayacak.

Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play-off Final serisi ilk maçında evinde yarın saat 20.00’de Beşiktaş Sompo Japan ile karşılaşacak. 4 galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı seride ilk iki maç ligi siyah-beyazlıların üstünde tamamlayan sarı-lacivertlilerin ev sahipliğinde oynanacak.



Fenerbahçe, Beşiktaş’a 10 maçtır yenilmiyor

Fenerbahçe ile Beşiktaş, ligde bugüne kadar 101 kez karşılaştı. Bu maçlarda sarı-lacivertliler 60 kez parkeden galip ayrılırken, siyah-beyazlılar ise rakibini 51 kez mağlup etti. Fener, ayrıca Kartal’ı ligde son 10 müsabakada yendi. Bu sezon ligde oynanan maçlarda sarı-lacivertliler deplasmanda 79-76, evinde de 93-76’lık skorla galip ayrıldı.

Fenerbahçe’yi 14.1 sayı ortalamasıyla Bogdan Bogdanovic sırtlarken, Beşiktaş’ta ise Earl Clark 14.0 sayı ortalamasıyla takımının lideri konumunda bulunuyor.

İki takım arasındaki müsabakayı Aytuğ Ekti, Serkan Emlek ve Sinan İşgüder hakem üçlüsü yönetecek. Serinin diğer maçlarının programı ise şöyle:



11 Haziran Pazar

18.00 Fenerbahçe - Beşiktaş Sompo Japan



14 Haziran Çarşamba

20.00 Beşiktaş Sompo Japan - Fenerbahçe



16 Haziran Cuma:

20.00 Beşiktaş Sompo Japan - Fenerbahçe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.