Öne Çıkanlar sungurlu Bursagaz Engelsiz SEVGİLİLER GÜNÜNDE YENİ ALBÜM İRFANİYEDE PLAN SORUNU ÇÖZÜLECEK
banner13

Yerli Hocalar Bu Sezon Daha Başarılı
Faal Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber, sona eren 2016-2017 futbol sezonunda yerli teknik direktörleri değerlendirdi. Yerli hocaların bu sezon daha başarılı olduğunun altını çizen İsmail Dilber, 2 yerli teknik direktörün Türkiye Kupası’nda final oynadığını, birisinin ise Süper Lig’de şampiyon olduğunu söyledi.

Faal Futbol Antrenörleri Düzce Şubesi açılışı için Düzce’ye gelen TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, sona eren Türkiye Futbol Ligleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İsmail Dilber 2016-2017 futbol sezonunda yerli teknik adamların çok başarılı olduğunu ifade ederek; "İki tane yerli hocamız Aykut Kocaman ve Abdullah Avcı geçtiğimiz günlerde Türkiye Kupası’nda final oynadılar. Yine Süper Lig şampiyonluğunu Şenol Güneş’in hocası olduğu Beşiktaş kazandı. Yerli hocalara eğer yol verilirse demek ki daha başarılı oluyorlar. Bu ortaya çıkıyor. 2016-2017 futbol sezonunun bilançosu bu. Üç tane Türk antrenörün ikisi final oynadı, birisi de lig şampiyonu oldu. Türk antrenörlerin baktığımız zaman görüntüsü bu. Kim yabancı hocaya gidiyorsa yanlış yapıyor. Düzce’den örnek vereyim. Düzce şehir yapısına uygun, Düzce hayatına uygun, iyi araştıracak, iyi bakacak ve uygun yerli hocayı bulacak takımlar. Hatır gönüle aldırmadan Türkiye’deki antrenörü seçecekler, onunla uzun vadede çalışacaklar" dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.