Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

-YILDIRIMLI ATICI’DAN ‘GÜMÜŞ’ BAŞARI

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ: “ELDE EDİLEN BAŞARILAR SPORA VE SPORCULARIMIZA YAPTIĞIMIZ YATIRIMIN MEYVESİ OLARAK GERİ DÖNÜYOR.”

 

BURSA- Yıldırım Belediyesporlu Milli Atıcı Aysel Özgan, uluslararası başarılarının arasına her gün bir yenisini ekleyerek Yıldırım’ın gururu olmaya devam ediyor.

 

Daha önce katıldığı ulusal ve uluslararası turnuvalarda Türkiye Şampiyonluğu, Dünya Şampiyonluğu ve Dünya İkinciliği bulunan bedensel engelli atıcı Aysel Özgan, Fransa’nın Chateauroux şehrinde gerçekleştirilen Para Atıcılık Dünya Kupası’nda 10 metre tabanca atışında 2’nci olarak büyük bir başarı kazandı.

Atıcı Aysel Özgan’ın, elde ettiği başarılarla Yıldırım’ın gururu olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Katıldığı yerel, ulusal ve uluslararası müsabakalarda üstün başarılar göstererek Yıldırım’ın adını sık sık duyuran sporcumuz Aysel Özgan, elde ettiği başarı ile ilçemizin gururu olmaya devam ediyor. Kendisi engelleri sporla aştı. İlçemizin sportif anlamda kalkınmasında başrolü oynayan sporcularımız, şehrimizden yeni başarıların çıkmasına öncülük edeceklerdir.Elde edilen başarılar spora ve sporcularımıza yaptığımız yatırımın meyvesi olarak geri dönüyor. Tüm sporcularımıza yürekten başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21