Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN'DEN TAZİYE ZİYARETİ

İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi Necmi İnce'ninde (dedesi) annesini Memnune İnce 'nin babası olan merhum Mustafa İnce'nin cenaze sonrasında Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'de taziye ziyaretinde bulundu.

Gümüşhane İli Güzeller   Mahallesinde yaşayan rahmetli Mustafa İnce evine taziye ziyaretine  giden Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Cimen  başta Gümüşhane Adliyesinde çalışan  oğlu Muhammed İnce ,Bursa'da yaşayan kızı Memnune İnce ve akrabası Hakkı İnce ile de görüşdü.

Bu görüşmede sonrasında  Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Cimen ; 'Mustafa Amca'yı çok sevdiğini ve özellikle kendisine münhasır özel birisi olduğunu ve böyle kıymetli bir amcamızın bir daha dünyaya gelmeyeceğini'' ifade etti.Sonrasında ise merhum Mustafa İnce'nin yakınları Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Cimen'e nazik ziyaretleri için çok teşekkür  edip uğurladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.