Öne Çıkanlar bursa Yankı Belediye sağlık NECMİ İNCE

KIZILAY FİLİSTİN ÖZEL YAYINIYLA ÇARPICI BİLGİLER AKTARACAK

Bölgeden Konuklar Yayına Bağlanacak

Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Federasyonu (IFRC) Avrupa Başkan Yardımcısı ve Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve Genel Müdür Dr. İbrahim Altan’ın açıklamalarının yanı sıra Filistin’in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa, Filistin Kızılayı Genel Başkanı Dr. Younis Al Khatib, IFRC Ortadoğu Bölge Direktörü Hossam Elsharkawi, IFRC Filistin Delegasyon Başkanı Kirsten Hagon, Ürdün Kızılayı Başkanı Mohammad Hadid, Irak Kızılayı Başkanı Dr. Yaseen Ahmed Abbas, Kızılay Filistin/Gazze Delegasyon Başkanı Yiğit Olcay, Kızılay Filistin/Gazze İnsani Yardım Uzmanı Ahmet Arın ile Balta Limanı Hastanesi Başhekimi ve Kızılay İstanbul Büyükşehir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif Kaygusuz yayına bağlanarak bölgeden detayları aktaracak.

Filistinlilere Kızılay ile El Uzat

“Filistin Yaralı, Uzat Elini” sloganlı yardım kampanyasını yürüten Kızılay, 50 milyon TL’lik acil yardım planına da destek görmeye başladı. çatışmalar ardından ilk insani yardımı bölgeye ulaştıran Kızılay, saldırılardan etkilenen ve evleri yıkılan ailelere kira, ev eşyası ve giyim yardımı, gıda, büyük ve küçük ambulanslar, hastanelere akaryakıt desteği, ilaç ve tıbbi malzemelerle desteklerine devam edecek. Çatışmalardan etkilenen Filistin halkına el uzatmak isteyen hayırseverler, www.kizilay.org.tr web adresinden, 168 ücretsiz danışma ve bağış hattından, mobil uygulamadan, bankalarda bulunan Kızılay bağış hesapları ile internet bankacılığından ve SMS yöntemiyle 2868’e FİLİSTİN yazıp göndererek 10 TL ile destek olabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.