Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

Bursa milletvekili Zafer Işık'tan, Kaymakam Özçakıcı'ya ziyaret

Bursa Ak Parti Milletvekili Zafer Işık, " Orhangazi İlçemize yeni atanan Kaymakam Süleyman Özçakıcı'yı makamında ziyaret ederek kendilerine görevinde başarılar diledik. Orhangazi ilçemizin marka ilçeler arasında yer alması için hükümet olarak bizlerde her türlü desteklerimizi vereceğimizi ifade ettik. İlçemizdeki değerlerin daha fazla kitlelere ulaşabilmesi adına çalışmalarında başarılar diledik" dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, " İlçemize yeni atanan Kaymakam Süleyman Özçakıcı'yı Ak Parti Bursa Millet Vekilimiz Zafer Işık ve İlçe Başkanımız Fahrettin Uludağ ile birlikte makamında ziyaret ettik. İlçemiz adına yapılan tüm çalışmalarda Hem merkezi Hükümet hemde yerel yönetimler olarak ilçemizi kalkındırmayı ve marka ilçeler arasında yer almayı hedeflediğimizi ifade ettik. Güzel ilçemiz için hep birlikte gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21