Öne Çıkanlar İhsaniye corona Revizyon RUMELİSİAD pandemi
banner13

Demet’e niyet kendisine kısmet

Yeni şarkısı 'Kaç Vesait’i eşi Esra Adanur’un doğumgünü olan 20 Nisan’da yayınlayan hakan Adanur, samimi bir itirafta bulundu.

'Kaç Vesait’i yazıp bestelerken şarkıyı tamamen Demet Akalın’a verme motivasyonuyla yaptığını söyleyen Adanur, “Aslında şarkı gerek sözleri, gerek temposu ve tarzı itibariyle tam bir Demet Akalın şarkısı. Aslında adrese teslim bir şarkı olacaktı. Ama hem aranjörüm Ödül Erdoğan, hem de şarkıyı dinlettiğim yakın çevrem 'Kaç Vesait’i benim yorumlamam yönünde adeta bana baskı yaptılar. Ben de yeni single’ımı 'Kaç Vesait’le yapmaya karar verdim. İyi ki de dostlarım bana bu baskıyı yapmışlar. Çünkü şarkı çıkalı kısa bir zaman olmasına rağmen dönüşler ve aldığım tepkiler çok olumlu” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22