Öne Çıkanlar Palet gönüldaş GAZETEECİ ASGARİ Hamilelik
banner13

“Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu”, büyük bir katılımla yapıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne destek veren Eker, etkinlik kapsamında "Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu" düzenledi. 

Bursa Merinos Parkı'nda yapılan 23 Nisan Çocuk Koşusu’na, büyük bir katılım oldu. Koşuyu heyecanla tamamlayan minik koşuculara; günün anısı olarak rozet ve uçurtma hediye edilirken, Eker ürünleri de ikram edildi. Minik adımlar arasında yaşanan tatlı rekabet, Bursa'daki 23 Nisan etkinliklerine renk kattı.

Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu, 2020 yılında pandemi sırasında Türkiye'nin ilk online koşusu olarak yapılmıştı. Etkinlik 2023’te deprem sebebiyle çadır kentlerde yaşayan çocuklara umut olmak amacıyla Hatay’da gerçekleştirilirken, beşinci yılında Bursa'da düzenlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.