Öne Çıkanlar bursa KORONAVİRÜS Hamilelik OSMANGAZİ YILDIRIM
banner13

İNCE MEDYA GRUP'UN KONUĞU ,DEMOKRAT PARTİ GİK ÜYESİ AHMET OKUR OLDU

Demokrat Parti'de geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 14. Olağan kongre sonrasında Ankara'da Bursa'yı temsil eden tecrübeli siyasetçi Ahmet Okur tekrardan Genel İrade Kurul Üyesi seçildi.

Bu kapsamda Demokrat Parti Genel İrade Kurulu Üyesi Ahmet Okur İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi ve Gazeteci Necmi İnce'yi makamında ziyaret etti.Bu görüşmede İmtiyaz Sahibi Gazeteci Necmi İnce "Ankara'da Bursa'lı siyasetçileri görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ve başarılarının devamını temennisinde" bulundu.Ayrıca Usta Gazeteci Necmi İnce hazırlayıp sunduğu "İnce Bakış" programa Demokrat Parti Genel İrade Kurul Üyesi Ahmet Okur konuk oldu.

Bu görüşme sonrasında Demokrat Parti Genel İrade Kurul Üyesi Ahmet Okur,İnce Medya Grup ziyaretinde Gazeteci Necmi İnce'ye "Ankara'da ve Bursa'da yaptığı başarılı gazetecilik faaliyetlerinden dolayı  yaptığı hizmetler ve ManşetX Gazetesini okurlarıyla buluşturduğu için teşekkür" etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.