Öne Çıkanlar bursa Kumdas Sanat Engelsiz Magazin
banner13

İyi Parti Bursa İl Başkanı Türkoğlu mazbatasını aldı

Partideki devir teslimin 24 Ağustos Pazartesi günü yapılacağını, akabinde görev dağılımını gerçekleştireceklerini vurgulayan Selçuk Türkoğlu'nun açıklaması şöyle:

"16 Ağustos Pazar Günü gerçekleşen kongremizde delegelerimizin çok büyük teveccühü ile ben ve arkadaşlarım İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı ve Yönetimi'nin sorumluluğunu üstlendik. Delegelerimize ve partililerimize söz verdiğimiz gibi adeta yetim ve öksüz bırakılan Bursa'ya sonuna kadar sahip çıkmak üzere kollarımızı duvarmış bulunuyoruz. Verdiğimiz etkin muhalefet sözünü yerine getirmekte kararlıyız.

Bursa'nın klasik sorunları zaten normal olarak yıllardır çözüm bekleyen her biri kangren olmuş problemlerden oluşuyor. 

Çarpık kentleşme, kent içi ulaşım, trafik keşmekeşi, hava kirliliği ve çevre sorunları olmak üzere alışılmış biçimde sayılan bu problemler, zaten görev alanımızda olması gereken ve çözüm bekleyen belli başlı sancılandır.

Halbuki bizim Bursa olarak en önemli derdimiz sahipsizliktir. 

Yıllardan beri adeta öksüz, yetim bir kent olarak yanlızlığa mahkum edilen Bursa'da, etkili bir muhalefetin olmayışıdır asıl sorunumuz. 

İktidar partisinin tek kale maç yapıp, maalesef kafasına göre at oynattığı bir şehir olmuştur Bursa.

Bugüne kadar yerelde ve genelde iktidar partisi, karşısında herhangi bir direnç görmeden, her konuda rahatça yalan yanlış icraat yaptı. Tek başına neredeyse Bursa'nın geleceğini çalan Stad konusu bile başlı başına tam bir facia. 

Şehrin dokusunu baştan başa bozan Doğanbey ucubesi deseniz ayrı bir yürek sancısı. 

Bütün bunlar, Bursa'nın sahipsizliği sonucunda başımıza gelmedi mi?

Bu kentin can alıcı sorunları karşısında iktidar partisi ve yöneticiler, sadece kendi bildiklerini okudular ve bunun da rahatlığını yaşadılar. 

Ancak şimdi bu şehrin kaderini değiştireceğimizi hem Bursa, hem de Türkiye görecek.

Bursa'nın ve Bursalılar'ın hakkını hukukunu korumak için arkadaşlarımla birlikte omuz omuza aktif siyaset yapacağımıza and içtik. Sendikal mücadele döneminde ne denli kararlı bir mücadele ortaya koyduğumuzu herkes biliyor. Bu kentin sahipsiz olmadığını dosta da düşmana da göstereceğiz. Bu şehrin talan edilmesinin, yağmalanmasının önüne mutlaka geçeceğiz.

İyi Parti olarak sadece Bursa'da değil, ülke genelinde de ses getiren bir muhalefet anlayışını hayata geçireceğiz. 

Hedefimiz yerelde ve genelde iktidar olmaktır. Göreve geldiğimizde tek şiarımız, ülkemizde ve şehrimizde her şey daha iyi olsun diyedir.

Her biri kararlı ve cesur yürek ekibimle birlikte bu anlamlı görevi üstlendik. Allah utandırmasın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.