Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Osmangazi'de kamu binalarında dezenfekte çalışmaları

Türkiye genelinde korona virüs vaka sayısı son günlerde artış gösterirken

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki dezenfekte çalışmalarına ara vermiyor. Belediye ekipleri, özellikle vatandaşların yoğun olduğu meydanlar, açık alanlar, kamu binaları ve ibadethaneleri düzenli bir şekilde dezenfekte ediyor. Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, son olarak PTT binaları, Defterdarlık, bankalar, sağlık merkezleri, ATM ve camilerde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.  

Salgın ile mücadelede en etkili yolun tedbirlere uymak olduğunu belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bu salgına karşı mücadelemize hiçbir gevşeklik göstermeden devam ediyoruz. Çalışmalar kapsamında özellikle, halkımızın yoğun olarak bulunduğu alanlar ve temasın fazla olduğu bölgelerde dezenfekte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  İlgili müdürlüklerimiz mesai gözetmeden çalışıyor. Vatandaşlarımızdan da alınan tedbirlere uymalarını, temizlik, maske ve sosyal mesafe kuralına riayet etmelerini istirham ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21