banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Osmangazili Atletler Hız Kesmiyor

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından Denizli’de düzenlenen Spor Toto U18 Ligi Yarışmaları’nda, Osmangazi Belediyespor’un başarılı atletleri göz doldurdu. Kıyasıya mücadelelere sahne olan müsabakaya Fenerbahçe, Kayseri ve Beşiktaş gibi kulüplerden toplam 600 sporcu katıldı. Rakipleri karşısında üstün performans sergileyen Osmangazili Tarık Özer gülle ve disk atmada, Emre Çiftçi ise çekiç atmada ikinci oldu. Bunun yanı sıra cirit atmada boy gösteren Caner Karaca da üçüncülük kürsüsünde yerini aldı.

Genç sporculara madalyalarını Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, TAF Başkan Vekilleri Ali Aksu ile Muzaffer Karadeniz ve eski federasyon başkanlarından Fikret Çetinkaya verdi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise sporcu ve antrenörlerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21