Öne Çıkanlar İhsaniye Revizyon corona RUMELİSİAD Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

"SESSİZ KALMIYOR, ZULME ORTAK OLMUYORUZ!"

''Uluslararası insan hakları norm ve ilkelerinin ihlal edildiği bölgede; hastanelere, ibadethanelere, sivil yerleşim ve uluslararası yardım kuruluşlarının bulunduğu bölgelere yönelik yapılan saldırılar neticesinde; çoğu çocuk ve kadın olmak üzere binlerce masum sivil hayatını kaybetmiştir.

Gazze'de tarihin en acımasız soykırımlarından birini gerçekleştiren İsrail'e karşı artık SÖZ BİTMİŞTİR.

Masum insanların hayatını kaybettiği, çocukların yetim kaldığı, evlerin yıkıldığı, yakıldığı bu zulme karşı sessiz kalmak, insani ve ahlaki sorumluluğumuza AYKIRIDIR!

İsrail yönetiminin; tüm tepkilere ve ateşkes çağrılarına rağmen, Filistin halkına yönelik sistematik bir şekilde devam ettirmiş olduğu İNSANLIK DIŞI SALDIRILARI KINIYORUZ…

BU BİR İNSANLIK AYIBIDIR!

BU BİR SOYKIRIMDIR!

BU BİR KATLİAMDIR!

İsrail’in insanlık dışı bu zulmü karşısında SESSİZ KALMIYORUZ!

Sessiz kalmak zulme ortak olmaktır. ZULME ORTAK OLMUYORUZ!

Zulüm kimden gelirse, kime yapılırsa yapılsın KARŞISINDAYIZ!

- Yüzyıllardır farklı dinlerden ve kültürlerden insanların barış ve huzur içerisinde yaşadığı Filistin’de, huzurun yeniden sağlanması için vahşice sürdürülen katliamlar ve savaş bir an önce SONA ERDİRİLMELİDİR.

- Bölgede yaşayan siviller için acilen güvenli bir bölgeye geçiş sağlanmalıdır.

- İnsani yardım koridoru vasıtasıyla hayati öneme sahip sağlık ve gıda yardımları bölgeye ulaştırılmalıdır.

- Filistinlilerin kendi topraklarında özgürce ve insan onuruna yakışır biçimde yaşayabilmesi için gerekli tüm adımlar ivedilikle atılmalıdır.

- Uluslararası kamuoyunun bu konuda üzerine düşen her türlü desteği sağlaması şarttır.

- Savaş suçu işleyenler mutlaka CEZALANDIRILMALIDIR!

Adalet ve barış talebimiz sadece bugünün meselesi değil, yarınlarımız için de hayati öneme sahiptir. Geleceğimizi, barış, adalet ve insan haklarına saygı temelinde inşa edebilmemiz için insanlıktan, adaletten ve barıştan yana tavrımızı sürdüreceğiz.

Filistin halkının acılarını yüreklerimizde hissediyoruz…

Filistin halkının yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyor, saldırıda hayatını kaybeden Filistinlilere Allah’tan rahmet diliyoruz.

UNUTULMAMALIDIR Kİ;

BUGÜN HALKLARIN YÜREĞİNE ÖLÜM TOHUMLARI EKENLER, YARININ COĞRAFYASINDA YOK OLMAYA MAHKUMDURLAR…

BİZLER; Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak; savaşı, zulmü, işkenceyi, baskı ve sindirmeyi, sivillerin ve masum insanların ölümünü kabul etmiyoruz. Her daim; “YURTTA SULH, CİHANDA SULH…” diyoruz…

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR…'' denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22