Öne Çıkanlar Btü BUSİAD Kedi BTSO Türkiye

YILDIRIM BELEDİYESPOR FARKLI KAZANDI

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta zirve yarışını sürdüren Yıldırım Belediyespor, 16. Hafta müsabakasında, ligde kalma mücadelesi veren Urganlı Spor ile karşı kaşıya geldi. Turgutlu Belediyesi Urganlı Stadyumu’nda oynan müsabakya hızlı başlayan lacivert turkuazlılar, 22. dakikada Mehmet Çağrı Alpaslan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını daha da sıklaştıran Yıldırım Belediyespor, 33. dakikada Hamdi Çavuşoğlu’nun golüyle farkı 2’ye çıkardı.

Müsabakanın ikinci devresine de adeta fırtına gibi başlayan Yıldırım Belediyespor, 55. dakikada  Ali Şentürk’ün ceza sahası içerisinde düşürülmesinden kaynaklanan penaltıyı Bilal İshak gole çevirerek farkı 3’e çıkardı. Maçın 66. dakikasında Bilal İshak kendisinin ikinci takımının ise 4. Golünü atarak müsabakanın skorunu tayin etti. Bu galibiyetle puanını 34’e çıkararak zirve takibini sürdüren lacivert turkuazlılar, 17. Hafta’da kendi evinde Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor’u ağırlayacak.     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.