banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Yıldırım Kent Konseyi'nden Başkan Yılmaz'a ziyaret

Yıldırım Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarette, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Mehmet Akif Bingöl konseyin çalışmaları hakkında bilgi vererek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Yıldırım’a ortak akıl, evrensel ahlak ve bilimin ışığında hizmet etmeye gayret ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, “Yıldırım Kent Konseyimiz ilçemizde önemli çalışmalara imza atan, Yıldırım’da sosyal yaşama yön veren önemli kuruluşlarımızdan. Yıldırım’ın yaşam kalitesini yükseltme noktasında elini taşın altına koyan Yıldırım Kent Konseyimizin talepleri ve önerileri bizlerin çalışmalarına rehber oluyor. Yerel yönetim olarak özellikle sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve dernekler ile birlikte ortak hareket etmek, ilçemizin kalkınmasında izlediğimiz yollardan biri. Ben, dün ve bugün olduğu gibi bundan sonra da kent konseyimizin üreteceği projelerden Yıldırım Belediye Meclisi’nin istifade edeceğini, meclisin değerlendireceği bu konulardan da Yıldırımlı vatandaşlarımıza önemli ölçüde yarar sağlanacağı inancı içerisindeyim” diye konuştu.

‘BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, konsey faaliyetleri ve gelecekte yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Mehmet Akif Bingöl de, “Yıldırım’ın gelişimi açısından üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz. Yıldırım’da Yıldırımlıların hayrına olacak plan ve projelerde Başkanımızla ve belediyemizle beraber hareket ediyoruz. Başkanımıza bizleri ağırladığı için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21