Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

D&R’ın Mart ayı etkinlikleri dopdolu içeriklerle sürüyor

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, birbirinden değerli konukları @dr_dunyasi hesabında ağırlamaya devam ediyor. Instagram canlı yayınları ile takipçilerinin hayatına renk katan D&R’ın Mart ayı takviminde keyifli içerikler yer alıyor.  

21 Mart Dünya Şiir Günü’ne özel: Şiirden Perde Açılıyor

D&R, 21 Mart Dünya Şiir Günü’nü çok özel bir etkinlik ile kutluyor. 21 Mart Pazar günü saat 17.00’de başlayacak etkinlik kapsamında ünlü isimler, canlı yayında Ceyhun Yılmaz’ın konuğu oluyor. Tiyatrodaki başarısını edebiyatla destekleyen Yılmaz, “Şiirden Perde Açılıyor” konulu canlı yayında, “Son Sözü Aşk Söyler” isimli yeni kitabını hayranlarının beğenisine sunan Ahmet Selçuk İlkan’ı konuk ediyor. Keyifli sohbetlere sahne olacak etkinlikte Yılmaz’ın diğer konukları söz yazarı, besteci ve seslendirme sanatçısı Aysuda Ülkü Zeren ve şair İbrahim Sadri olacak.

Ahmet Mümtaz Taylan yeni kitabıyla ilk kez D&R’a konuk oluyor

Oyuncu ve yönetmen kimliğine yazarlığı da ekleyen Ahmet Mümtaz Taylan, yeni kitabıyla sevenlerinin karşısına ilk kez D&R canlı yayınında çıkıyor. Yeni kitabı Ara Toplam’ın lansman etkinliğinde okurlarla buluşacak Taylan, kitabın yazım aşamasından edebiyatla ilgili düşüncelerine kadar pek çok konuya değinecek. 24 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek etkinlik, saat 21.00’de başlayacak.

Hakan Mengüç yeni kitabıyla D&R canlı yayınında!

Son yıllarda adından sıkça söz ettiren yazar Hakan Mengüç, “Gitmeli Miyim Kalmalı Mıyım” isimli yeni kitabının lansmanını D&R canlı yayınında yapıyor. Müzikten edebiyata kadar birçok alanda yetenekleri ile dikkat çeken genç yazar, 26 Mart Cuma günü saat 22.00’de dr_dunyasi Instagram hesabında hayranlarıyla bir araya gelecek ve yeni kitabıyla ilgili merak edilenleri yanıtlayacak. 

Maye Musk, Türk okurlarıyla buluşuyor

D&R, dünyaca ünlü isimleri Türk hayranları ile buluşturmaya devam ediyor. Tesla ve SpaceX’in sahibi Elon Musk’ın model, diyetisyen ve yazar annesi Maye Musk, 30 Mart Salı günü saat 20.00’de D&R ile evlerinize konuk oluyor. “Bir Kadın Plan Yaparsa” adlı kitabı ile milyonlara ulaşan Musk, @dr_dunyasi Instagram hesabından gerçekleşecek canlı yayında Kaan Cumalıoğlu’nun sorularını yanıtlayacak.

Mart ayı etkinlik takvimi:

21 Mart Pazar, saat 17.00 – Ceyhun Yılmaz, Ahmet Selçuk İlkan, Aysuda Ülkü Zeren, İbrahim Sadri 

24 Mart Çarşamba, saat 21.00 – Ahmet Mümtaz Taylan

26 Mart Cuma, saat 22.00 - Hakan Mengüç 

30 Mart Salı, saat 20.00 – Maye Musk 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.