Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

BTB'de Akademik Danışman Toplantısı Yapıldı…

Bursa, Mustafakemalpaşa ve Karacabey Oda-Borsa Genel Sekreterleri, yerel kalkınmaya etkin katkı sağlamak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan “81 İl`e 81 Akademik Danışman” projesi kapsamında Bursa Ticaret Borsası ev sahipliğinde bir araya geldi.



Bursa`da yaklaşık iki yıldır yürütülen proje kapsamında yerel ve bölgesel ölçekte doğru politikaların tasarlanması ve ekonomik hedeflere ulaşılabilmesi için hem iş dünyasının talep ve ihtiyaçlarının yakından takip edilmesi hem de yerel kalkınma gündeminin üniversite iş birliği ile sağlıklı biçimde yürütülmesi hedefleniyor.


Geçtiğimiz günlerde Uludağ Üniversitesi İşletme İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz Başkanlığında toplanan Bursa ili Oda Borsa Genel Sekreterleri, bu ayki gündemlerinde kurum çalışanlarına uygulanan memnuniyet anket sonuç raporunu değerlendirdi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Proje Koordinatörü Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz “Oda ve Borsa çalışanlarımızın görüş ve önerileri bizler için çok önemli ve değerli. Kurumların doğru şekilde yönetilebilmeleri için çalışanların karar süreçlerine katılımlarını sağlamak gerekiyor. Çalışanların bilgi, beceri ve yetkinliklerinden yararlanabilen kurumlar daha rekabetçi konumlanabiliyor. Bu noktada, çalışanların iş tatmin düzeylerinin belirli periyotlarla ölçümlenmesi ve insan kaynağının kapasitesinin artırılması gerekiyor. Daha verimli, daha mutlu, daha yaratıcı çalışan profili ile iş süreçlerinin iyileştirilmesi ve hizmet anlayışının geliştirilmesi kolaylaşıyor” dedi.


"81 İl`e 81 Akademik Danışman Projesi"


Uygulanan proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, “Yerel ve bölgesel ölçekte doğru politikaların tasarlanması ve ekonomik hedeflere ulaşılabilmesi için hem iş dünyasının talep ve ihtiyacının yakından takip edilmesi hem de yerel kalkınma gündeminin sağlıklı biçimde tespit edilmesini hedefliyoruz. Oda ve Borsaların kurumsal kapasitelerini ve yerel veri üretim kapasitelerinin inşasına katkı veren Akademik Danışmanlarımız, il ve ilçelerdeki tüm Oda ve Borsaların Yönetim Kurulu Başkanlarının mutabakata varması sonucu belirleniyor ve proje Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından koordine ediliyor” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21