Öne Çıkanlar İhsaniye Revizyon corona RUMELİSİAD pandemi
banner13

ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

Ekonomik krizle birlikte çok sayıda esnafın kepenk kapatmak zorunda kaldığını,kapatmayaların da nerdeyse gün saydığına dikkat çeken Aydın, “Girdiler çok yüksek, alım gücü ise çok düşük.Esnafımızın kira, stopaj, maaş ödemesi, vergi gibi birçok kalem masrafı var. Bu nedenle ki özellikle küçük esnafımıza destek olma adına bir farkındalığı ortaya koymaya çalışıyoruz. Şimdi tüm esnafımız eve nasıl ekmek götüreceğini düşünüyor” dedi.

İlk işlerinden birinin esnafa bir nefes aldırmak için esnaf odalarıyla toplanarak bir çare arayacaklarını kaydeden Aydın şunları söyledi:

“AVM’lere alternatifler yaratarak küçük esnaflara avantaj sağlayacak, rahat bir nefes almaları için çalışmalar yapacağız. Hem esnafımıza hem de Osmangazililere çeşitli avantajlar sağlayan OKART’ıhayata geçireceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışımıza uygun olarak yapacağımız yardımları da OKART üzerinden yapacağız. Bu sayede OKART ağındaki esnafımıza da daha bol, daha bereketli kazanç imkanı vereceğiz.  Bu noktada esnafımızın her zaman emrindeyiz.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22