Öne Çıkanlar Hamilelik BURSADA İhsaniye Hastalık YILDIRIM
banner13

Bitkilerin gücü adına, Nesilden Nesile Güzellik Sırları

Nesilden Nesile Güzellik Sırları, 25 yıldır cilt bakımı konusunda işin mutfağında bulunan, kuşaklar boyu süregelen bilgileri, ulusal ve uluslararası pek çok eğitimle destekleyerek kariyerine devam eden Handan Karael’in imzasıyla, 8 Mart’ta raflarda yerini almaya hazırlanıyor. 

 

Handan Karael’in aile mirasıyla beraber günümüz bilgilerini de derleyerek oluşturduğu reçeteler, malzemelerinin kolay ulaşılabilir olmasının yanı sıra, pratik bir şekilde uygulanabilmesiyle de dikkat çekiyor. 

Cildimiz ve bedenimiz için bakım tarifleri, peelingler, kremler, şifa içeren içecekler ana başlıkları altında toplam 162 reçete ile birlikte tariflerde kullanılan malzemeleri tek tek tanıtan bu kapsamlı çalışmayı hayatımıza dahil etmek, hepimize iyi gelecek.

Pika Yayın hakkında:

Kitaplığında yer açmaya hazır mısın? Pika Yayın, yolculuğuna başlıyor! Yepyeni kitaplar, yeni yazarlar, yeni renkler! Seni derinden sarsacak, günlerce aklından çıkmayacak bir aşk kitabı mı arıyorsun? Burada! Malum, arkadaşlar her şeyden önemli, şöyle güzel yazılmış bir dostluk kitabı olsa keşke diyenlerden misin? En sağlam dostluklar Pika’da! Şöyle içini ısıtacak bir aile hikâyesi peşinde misin? Sen sadece okuma köşeni hazırla, gerisi Pika’dan! Yoksa sen kitap deyince aklına gerilim, adrenalin, heyecan gelenlerden misin? Macera peşinde koşup yazarından önce gizemleri çözmek niyetinde misin? Pika’da nice maceralar olacak senin için.

Pika’nın birbirinden güzel kitapları arasında aradığın her kitabı bulacaksın. Sevdiğin, kitaplarına bayıldığın yazarlar; seveceğin, kitaplarını sabırsızlıkla bekleyeceğin yeni yazarlar, dünyadan tanınmış ve yeni sesler… Hepsi Pika’da olacak! Sen de bu ailenin bir parçası olmak istemez misin? Kitaplığında yer açarak başla, belki bir gün hikâyeni de anlatırsın bize!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Felix Alex 3 yıl önce

Proje, iş, vergiler, faturalar ve daha fazlası için paraya ihtiyacınız var mı?
diğer nedenlerden dolayı, kredilerimiz basit ve ucuz, bugün bize ulaşın.
İhtiyacınız olan kredi,% 3 gibi düşük bir faiz oranı gibi herhangi bir kredi, bütçe ayarlayabiliriz, şimdi e-posta ile cevap verin:
[email protected]