banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

İnegöl AVM’den Çocukları Mutlu Edecek Çifte Kampanya

Geniş yerli ve yabancı marka karması ile her zevke ve ihtiyaca yönelik çözümler sunan İnegöl AVM, yeni kampanyaları ile Ağustos’ta yine alışverişi renklendiriyor.

Yenilenen yüzü, açıkhava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, 21 Ağustos 2020 tarihinde 200 TL ve üzeri alışveriş yapanlara özel hazırladığı oyuncak kampanyası ile denge ve mangala oyunları hediye edecek.

Hassasiyetlerin devam ettiği bu günlere özel hediyeler de ziyaretçileri bekliyor. 29 Ağustos’ta yapılacak çocuklar için hijyen seti kampanyası ile 150 TL ve üzeri alışveriş yapanlara kolonya ve özel tasarımlı maske, siperlik hediye edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21