Öne Çıkanlar pandemi ORHANGAZİ Engelsiz incemedya Teknoloji
banner13

İddialara göre Çınar Göl Gazinosu olarak alkollü yer açılacak olan bu alanda meydana gelen doğa katliamının önüne geçilmesi için Başta Bursa Valiliği olmak üzere Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Belediyesi, Milli Emlak Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü’nün biran önce harekete geçmesi bekleniyor.

Adalet herkese eşit mesafede olmalı

Kıyı kanununa göre çivi çakılması yasak olan bu alanda yapılan inşaat çalışması adaletin herkese eşit mesafede olmadığı duygusunu uyandırdı. Bursa halkının sesi olmaya devam eden Necmi İnce de bizzat inşaat alanının önünde yaptığı çekimde ‘Adalet herkese eşit mesafede olmalı.’ diyerek haksızlık karşısında susmayacağını gazetecilik görevini yerine getirmeye devam edeceğini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.