Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

BODRUM'UN YENİ ''YILDIZ''I

Harbiye Açıkhava performansı ile müzik dünyasının dikkatlerini bir anda üzerine çeken Yıldız Tilbe, başarısının tesadüf olmadığını dosta düşmana gösterdi. Biletleri günler öncesinden tükenen etkinlikte, organizasyon yetkililerinin satışa açtığı ek kontenjan biletleri de dakikalar içerisinde kapışıldı.

Delikanlım şarkısı ile başladığı konserinde “Sizleri çok özledim, burada bu sahnede sizlere karşı şarkı söylemek çok güzel bir duygu, manzaraların en güzeli buradan sizlere bakınca görüyorum, beni dinlemeye geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim” sözleri ile Antik Tiyatro'yu hınca hınç dolduran müzikseverleri selamlayan Tilbe, romantik şarkıları ile tamamladığı konserinin ilk bölümünde tam anlamıyla duygusal rüzgarlar estirdi.

İkinci yarıya siyah taşlı bir elbise ile çıkan başarılı sanatçı, parmağındaki yüzüğü göstererek ''Canım altınlarım benim. Nasıl beğendiniz mi altını mı? Altın yüzüğü her zaman pırlanta yüzüğe tercih ederim. Varsın benim de kıyafetlerim pırlanta gibi olsun. Tek taş mektaş hikaye.'' açıklaması ile herkesi tebessüm ettirdi. Seyircilerden birinin kendisi için sarf ettiği ''sizde pırlanta gibisiniz'' sözlerini işiten Tilbe ''Çok çok teşekkür ederim. İşte bu harika bir iltifat. Bazı sevgileri parayla pulla satın alamazsınız. Bu sözler gerçekten tüm dünyanın servetinden daha değerlidir. Rabb'ime şükrediyorum beni sizlere sevdirdiği için.'' karşılığını vererek hayranlarına teşekkür etti.

Konserinin sonlarına doğru ayakkabılarını çıkarıp yalın ayak Antik Tiyatro'yu halaya davet eden Yıldız Tilbe, halayla noktaladığı konserinde seyircilerin yoğun tezahüratları nedeniyle bir kez daha sahneye geri dönmek zorunda kaldı. Alkışlar arasında ''Sunam'' türküsünü dört bin kişilik bir koro eşliğinde bir kez daha seslendiren Yıldız Tilbe ''bu kavuşmalarımız hiç bitmesin. Bu gece bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.'' diyerek programını noktaladı.

Anahtar Kelimeler:
BODRUMUN YENİ YILDIZI
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21