Öne Çıkanlar Ali OSMANGAZİ Hamilelik BAE ihracat
banner13

1 HAFTADA 381 PARK VE YEŞİL ALAN DEZENFEKTE  EDİLDİ

Osmangazi Belediyesi, koronavirüse karşı yürütülen mücadele kapsamında park ve yeşil alanları düzenli olarak dezenfekte ediyor. Belediye ekipleri çalışmalar kapsamında, son 1 haftada 213 park ve 168 yeşil alan olmak üzere toplam 381 noktada dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Parklardaki oyun grupları, yeşil alanlar, çardaklar ve banklar, özel ekip tarafından dezenfekte edilerek temizleniyor. 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçenin dört bir yanında dezenfekte çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlarımız parklarda ve yeşil alanlarda vakit geçirmek isteyeceklerdir. Bu noktaları koronavirüse karşı detaylı şekilde dezenfekte ediyoruz.  Koronavirüse karşı verdiğimiz mücadelede asla rehavete kapılmamalıyız. Bu konuda vatandaşlarımıza da önemli görevler düşüyor. Lütfen zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmasınlar. Hükümetimizin ve biz yerel yönetimlerin yürüttüğü çalışmalar ile bu mücadelede güzel sonuçlar aldık. Vaka ve ölüm sayılarında her gün düşüş yaşanıyor. Virüsten tamamen kurtulup, eski günlerimize en kısa sürede dönebilmemiz için lütfen dikkatli olalım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.