Öne Çıkanlar Ali Hamilelik BAE ihracat OSMANGAZİ
banner13

ÇAĞLAYAN'DAN ENGELİLER GÜNÜ MESAJI

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Belediyeciliği halka hizmet etme aracı olarak gören yönetimimiz bir kesimin değil , bütün vatandaşların refah ve mutluluğunu gözeten çalışmalar yürütmektedir dedi. Çağlayan, Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar yaptığımız hizmetlerimizin merkezinde daima insan faktörü olmuştur. Bu bağlamda çalışmalarımızı fakirleri, hastaları, engellileri ve tüm ihtiyaç sahiplerini gözeten, onların insan onuruna yakışacak şekilde yaşamalarını sağlayacak olan sosyal bir belediyecilik anlayışla sürdürmekteyiz dedi.

Evde bakım hizmetlerimizi sürdürüyoruz

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bu anlayışla Engelliler koordinasyon merkezi aracılığıyla ilçede yaşayan 2245 engelli vatandaşın bütün talep ve ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek, bu çerçevede yaklaşık 5 yıl içinde 850 ağır engelli kardeşimize evde bakım maaşı,580 kişiye engelli maaşı bağlanmıştır. 350 engelli kardeşimize tekerlekli sandalye ve 45 adet akülü sandalye verdik.

Belediyemiz sağlık ekiplerince her gün engellilerimiz ve yaşlılarımızın pansuman,serum ve enjeksiyon hizmetleri verilmekte, ayrıca evlerinde yalnız yaşayan yaşlı ve engellilerimizin ev temizlikleri de belediye ekiplerimizce yapılmakta.

Engellilerimiz kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sürdürsün

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Engellilerin hiç kimseye muhtaç olmadan yaşayabilecekleri bir Orhangazi için çalıştıklarını da belirterek, “Engelliler Her Yerde Önceliklidir “ anlayışıyla çıktığımız bu yolda engelli kardeşlerimizi ihtiyaç sahibi olarak değil, eşit haklara sahip olan vatandaşlar olarak görüyoruz. Engelli kardeşlerimizin hiçbir şekilde ayrımcılığa maruz bırakılmamaları için üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. Yaptığımız çalışmaların engelliler için bir lütuf değil bir görev olduğu, bir gün değil her gün sizlerin hizmetinizde olduğumuzu hatırlatıyor, engelleri hep birlikte aşmak dileğiyle 3 Aralık Engelliler gününü kutluyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.