Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

EL RAYYAN VAKFI YENİ YERİNE TAŞINIYOR

Sosyal, eğitim ve kültürel projeleri hayata geçirme hedefiyle yola çıkan ve 2017 yılının Ekim ayında kurulan El Rayyan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, hizmetlerini daha modern ve geniş imkânlara sahip yeni merkezinde sürdürme amacıyla karar aldığı yeni merkezine taşınma hazırlıklarını tamamladı.

13 Eylül 2018 Perşembe günü saat 14.00’te yapılacak açılış töreni öncesinde bilgi veren El Rayyan Vakfı Türkiye Temsilcisi ve Başkan Vekili Semiha Yavuz, vakfın kurulduğu günden bu yana önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini belirtti. Yavuz şunları söyledi: “Merkezi Bursa olan El Rayyan Vakfını geçen yıl Suudi Arabistanlı bir iş adamı olan ve aynı zamanda vakfımızın başkanlığını yapan Ahmed Abdulrahman Al-Bashari ile birlikte kurduk. Türkiye’de bulunan engelli, yetim ve ihtiyaç sahipleri kişilere hizmetler sunabilmek amacıyla kurduğumuz vakfımız,  geride kalan bir yılda güzel hizmetlere imza attı. Bu süreçte daha profesyonel ve daha geniş bir ekip de oluşturduk. Hizmetlerimizi daha verimli, daha iyi ve daha geniş kitlelere verebilme adına yeni bir yer ihtiyacımız doğdu. Umarım bundan sonra tüm hizmetlerimizi yeni merkezimizde sürdüreceğiz” dedi.

Yavuz, 13 Eylül’deki açılışın yanı sıra, Vakfın Osmangazi Halk Eğitim Merkezi ile birlikte düzenlediği istihdama dayalı aylık maaşlı kursların 3. Etabının da açılışının yapılacağını ve bundan önceki ilk 2 etaptaki kursiyerlerin yaptığı ürünlerin de sergileneceğini söyledi.

Bursa merkezli kurulan El Rayyan Vakfı’nı ulusal ve uluslararası bir kuruluş yapma hedefiyle yola çıktıklarını belirten Yavuz; Vakfın açılış programında Suudi Arabistan’dan El Rayyan Vakfı Kurucu Başkanı Ahmed Abdulrahman Al-Bashari’nin yanı sıra Ortadoğu’dan üst düzey bürokratları ve önemli iş insanlarını ağırlayacaklarını ifade etti.

Bursa merkezli Vakfın Osmangazi ilçesi Gaziakdemir Mahallesi, Mudanya Yolu Caddesi, 6. Güzel Sokak, No7/c adresinde hizmet vereceğinin altını çizen Yavuz, 13 Eylül 2018 Perşembe günü saat 14.00’te yapacakları açılışa herkesi beklediklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.