Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

IN STREET YENİ MAĞAZASINI BURSA ZAFER PLAZA AVM’DE AÇTI

Türkiye ayakkabı perakende sektörünün lideri FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerine devam eden In Street, Bursa Zafer Plaza Avm’de 174 metrekarelik bir alanda açtığı mağaza ile dünyaca ünlü markalarını Bursalılar ile buluşturuyor. In Street’in Bursa Zafer Plaza Avm’de açılışını gerçekleştirdiği yeni mağazası ile Türkiye’deki mağaza sayısı 120’nin üzerine çıkmış oldu.

In Street; Nike, Adidas, Kinetix, DockersBy Gerli, Lumberjack, U.S. Polo Assn., Skechers, Puma, Reebok, Vans, New Balance, Superga, Tommy Hilfiger gibi kendi kategorisindeki lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini Bursalıların beğenisine sunuyor. Dünyaca ünlü markaları ulaşılabilir fiyat ve güncel modeller ile benzersiz konsepti içerisinde müşterileriyle buluşturan In Street, Bursa Zafer Plaza Avm’de açtığı mağazası ile Türkiye’nin en geniş alana hizmet götüren sneaker mağazası olmaya devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
SporAyakkabıFloInstreet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.